Tuesday, 8 May 2012

2012 tahun yang TERBAIK :D


Assalammualaikum ! Hee , hello geng ! Lame nye tak update post kt blog nehh . Hm post yang lama2 pon aku dah ' delete ' . Hehe , hm so harinie aku nak update pasal tahun 2012 . Act , tahun neh byk benda aku kena buat , kena hadapi ! Because aku dah 17 tahun lah kan , hehe . so paham paham jelah , Dah nak SPM !So aku kena belajar , bace buku & yang sama waktu dengan nya . Tapi just ' little2 ' jelah yang aku buat . Hmm , kesian cikgu2 aku kat sekolah didik aku . hahaha ! Yeahh aku kena baiki diri & jadi pelajar yg cemerlang . Wuhuuu . Now dh masuk bulan 5 & dah nak pertengahan tahun ! Arghh , pening taw tak ? Heishh . 


Okayh , yang td tuhh pasal sekolah ! Yang nehh pulak pasal kawan kawan ! Hmm kawan kawan aku okayh jeehh , semua mmpunyai * Attitude yang baik -.-

Just yang ' sorang ' nehh jelah ! Ntah dia , kejap jep dah berubah . aku tak suka lah attitude dia yang sekarang . Seriously tak bole terima langsung . hmm bukan aku jehh okayh tak suka , kawan yg lain pon tak suka jugak . ade ke dia cakap yang dia ' kurang dapat kasih sayang dari member member dia ? ' .

O.M.G !

Haha , terharu mendengar ! Aku tak tahu lah kan yang ' kau ' kurang kasih syg dari kawan kawan kau -__________-" ? Yelah kau pon dah dapat kawan baru yg boleh ke hulu ke hilir dengan kau kan ? So that why you cakap cmtu  . sebab kau nak tutup benda yang kau buat tuu . wei , aku rasa kan kau yang suka PILIH KAWAN . sorry to say beb . aku dah lama perhati kan kau ye . aku sayang kau jugak as my friend tapi bila kau cakap camtu , kitaorang as your friend pon tak bole terima okayh . kalau kau kat tempat aku pon kau akan terasa apa aku cakap . aku cakap cmni sebab aku lagi rapat dengan kau dari dulu !! okayh girl :) so , lain kali pikir dulu . Apa apa pon aku tetap sayang kau .

Okayh , ne dah tutup kes aku tak puashati dengan kawan aku yang sorang nehh . 

Now turn kawan aku yang paling aku sayang gila gila arhh * Anissah Osman . Hee , aku nak cite nehh . dia ne mmg comel , kadang2 sweet je pangai dia , pastu suka merajuk . seriously aku suka kawan dgn dia . tapi bila kitaorang gadoh , aku taktahu nak pujuk dia mcm mane taw ! & paling sweet pasal dia , dia ' cousin ' aku jugak . hahaha , kitaorang ne banyak persamaan . kadang2 bila dia ada masalah dengan BF dia ke , aku taktahu cmne nak tolong dia . sebab dia kadang2 xnak cite sangat masalah dia . Tapi aku terkilan aku dpt jumpe dia kt sekola jehh . dok dgn dia best , dia pon pandai melawak . hehe , ade 1 hari tu kitaorang tengah belaja math , cikgu kitaorang pakai baju corak strawberi , so aku saje tanye anis , ' kau agak agak cikgu tuh beli baju tu kt mane ? ' . anis pon cakap ' mesti kat Cameron Highland ! ' . Haha , pastu kitaorang ketawa terbahak bahak ouhh . Ape yang aku pikir , tu lah yang dia pikir . Hee , tu buat aku sayang dia . Yelah kan , air dicincang tak kan putus , aku pon takleh putus kawan dengan dia. aku sayang kau , Anissah <3 

Okayh , cukup lah setakat nehh jee post aku . Nanti aku update lagi post baru okayh ! Sorry kalau ape yang aku tulis korang tak suka tapi apa aku tulis aku je yang tahu kehh . TQ ! Assalammualaikum buddies .